airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Fagpersoner afholdt kursus om voksne med ADHD i Pissassarfik

19. december 2023
Pissassarfik
21 deltog til kurset fra Nuuk, Ilulissat, Kangaatsiaq, Sisimiut, Narsaq, Nanortalik og Qaqortoq. De fleste af kursisterne er ansatte under Majoriaq blandt andet som lærere, sagsbehandlere i kommuner, ansat i boenhed, støttekoordinator for personale der arbejder med borgere med handicap, ledere i handicapområdet og ansatte i Tilioq.

Pissassarfik afholdt kursus for fagpersoner fra hele landet der arbejder med voksne med ADHD i dagene: 26.-27.-28. september 2023 med overskrift: ”Hvordan kan du som fagperson hjælpe borgere med ADHD?” 

Emner under kurset er hvad er ADHD/ADD, tegn, symptomer og borgere med ADHD og deres udfordringer med at få sammenhæng af forskelligt i livet. Kursister har fået redskaber til, hvordan man kan servicere personer med ADHD samt samarbejde mellem kollegaer.

Underviseren er fagchef og programleder fra ADHD Foreningen i Danmark: Tine Hedegaard, der blandt andet er udvikler af ADHD-foreningens mestringsforløb for unge og voksne med ADHD

 Bemærk: vi poster filmen om kurset i det nye år.

Bilileder fra kurset: