airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Pissassarfik`s oversætter og tolk ArnaK' Hendriksen Karlsen fejrer sit 5 år`s jubilæum

14. juni 2024
Pissassarfik

Den 1. juni 2024 har ArnaK` Henriksen Karlsen arbejdet i Pissassarfik i 5 år. Blev der af lederen i Pissassarfik givet hende en takkegave i anledning af hendes jubilæum.

ArnaK`oversætter alle faglige tekster i Pissassarfik. Når der er borgere i forløb i Pissassarfik, når der afholdes kurser og når rejseholdet rejser rundt om i landet, har Arnak’ gennem alle årene fungeret som en dygtig og engageret tolk og oversætter.

“Årene er gået hurtigt. Mange af gode oplevelser. Vi har arbejdet for og sammen med mange dejlige mennesker, og selv om mange af dem må klare dagligdagen under svære vilkår, giver det mig altid en følelse af varme, glæde og lykke efter et endt forløb i Pissassarfik. Jeg er også meget taknemmelig over nogle dejlige kollegaer og dem jeg har arbejdet med igennem tiden, der har let til grin, altid imødekommende og som giver mig energi. Jeg glæder mig altid til at møde op på arbejdet.”

Fra Pissassarfik ønsker vi ArnaK´ og hendes familie tillykke med jubilæet.