airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Nu har man sendt invitation til fagpersoner, til seminar i Sisimiut som vil blive afholdt i starten af september med emnet: ”Støtte og samarbejde for personer med handicap i Grønland. -Hvordan samarbejder vi om borgeren?”

25. juli 2024
Pissassarfik & Socialstyrelsen
Socialstyrelsen og Pissassarfik inviterer i samarbejde med Departementet for Børn og Unge, til et 3 dags seminar i dagene 03.-05. september 2024 med emnet: ”Støtte og samarbejde for personer med handicap i Grønland. – Hvordan samarbejder vi om borgeren?”


Formålet med seminaret er, at man får en bedre gensidig forståelse af hinanden og det arbejde som bliver udført, med henblik på at man får en bedre fælles forståelse af, hvordan man kan samarbejde om at sikre trygge og sammenhængende forløb for borgere med handicap, som har brug for støtte fra flere forskellige instanser, her med særligt fokus på Pissassarfik. Hvordan Pissassarfik kan understøtte kommunernes arbejde med borgere med handicap, og hvordan man kan samarbejde med Pissassarfik om borgerne.


Inviterede til seminaret:
Kommunale sagsbehandlere, ledere på hardicap området, ledere for støtteperson koordinatorer, Tilioq, Sundhedsvæsenet og Departementet som arbejder med personer med handicap.
Seminaret vil foregå i Taseralik, og der vil være rundvisning i Pissassarfik.


Tilmeldingsfrist for inviterede: onsdag D. 7. august 2024

Hent invitation som pdf:

Invitation til seminar

Hent tilmeldingsblanket som pdf:

Tilmeldingsblanket

Pissassarfik & Socialstyrelsen